720VR
EN

Om Oss

Hjem

Velkommen til Feida Machinery Co., Ltd.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. er en høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på produksjon og salg av trykkemaskiner, stansemaskiner og strippemaskiner. Vi ble etablert i 2010 og har vokst så langt. Dekker et område på 18,000 2 m100 og eksporterer til mer enn XNUMX land. Den har en gruppe prosess- og produksjonsutstyr med høy presisjon som har lagt et solid grunnlag for produktkvalitet. Det profesjonelle salgsteamet og ettersalgsteamet har skapt et godt kundeservicesystem. Produksjonsverkstedene utfører sine respektive oppgaver, kontrollerer hver detalj perfekt, Ansvaret tildeles personen. Og den perfekte produksjonsprosessen skaper bedre produktkvalitet.
Med det formål å "bli en leverandør av høy kvalitet" og "tilfredsstille kunder og gi den beste ettersalgsservicen", er Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. villig til å bli et toppmerke innen stansemaskiner. For å maksimere kundetilfredsheten. Siden etableringen har Feidas økonomiske indikatorer økt i flere år på rad. det har blitt ledende innen innenlandsmaskineri.
For å møte kundenes behov begynte Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. å selge komplette sett med produksjonslinjer. Utvide servicesystemet, og koblet oppstrøms og nedstrøms produksjonsutstyr for trykking og stansing. For forskjellige sluttprodukter tilbyr vi en rekke løsninger for å analysere de best egnede produktene for kundene. Kvalitetskontroll før salg og profesjonelle ettersalgstjenester. Hjelp kundene med å starte kjøpsplanene.

vår Workshop
Verksted1
Verksted2
Verksted3
Verksted4
Verksted5
Verksted6
Verksted7
Verksted8
Verksted9
Verksted10
Verksted11

Hva våre kunder sier!

Av mary
Av mary
Av mary
Av Wayne
Av Wayne
Av Wayne
Vær så snill gå
oss a
melding